Min Instagramhistoria del 2


Nu fortsätter vi kika på min Instagramhistoria. Missade du del 1 hittar du den här.

Vi slutade med en bild på mina barn när de var små så vi tar vid där igen. På bilden till höger sitter de i Kafé 44:as lådcykel på Tjärnhovsgatan utanför Kapsylen som är huset och föreningen som kafét ligger. Kafé 44 är ett icke vinstdrivande kafé som serverar vegansk mat. Under de senaste 5 åren (ish) har jag jobbat där som volontär och då har en av uppgifterna varit att laga jättegrytor med scrambled tofu.

Till vänster ovan ser ni gänget som gjorde söndagsbrunsch för kanske 3 år sen, jag syns längst till höger i bild. På bilden till höger med två andra fantastiska Kafé 44 vänner. Och vänner i övriga livet också såklart. Kanske skriver lite mer om Kafét någon annan dag, för det är verkligen värt ett besök! Jag sitter ofta där med min dator, jobbar och dricker havrelatte.

Förutom Kafét så kan jag lägga till smyckesdesigner och dj på listan. Många gånger har jag önskat fler timmar till dygnet men eftersom det inte varit möjligt har jag fått skala av flera saker. Smycken har jag lagt ner men har en dörr öppen för framtiden, dj-karriären finns kvar men spelar bara ett par gånger om året.

Men något jag aldrig kommer kunna eller vilja lägga ner är politiken. Andas du berörs du av politik. Politik är livet. Och jag kan inte titta på när orättvisor sker.

Har också svårt att titta på när företag sätter upp låtsas klotter i form av en jättedyr tapet på väggarna (till höger) och har svårt att någonsin blir vuxen (till vänster).

Det får avsluta instagramhistorian. Lite annorlunda bilder mot de jag brukar publicera nu 🙂 Ska visa mer av min konst i annat inlägg. Då ska jag berätta hur mitt intresse för gatukonst väcktes och vad jag satt upp i tunnelbanan första gången.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.