Saker jag varit stolt över på senaste tiden:


Att jag fått jobba åt Vänsterpartiet. Även om jag är partipolitiskt obunden så står det partiet mig närmast om hjärtat. Och eftersom jag inte ser att en samhällsförändring kan ske i närmsta framtiden utan ett parti så får en välja det minst dåliga alternativet. Och när de minst dåliga alternativet ger mig illustrations- och copyjobb blir jag stolt.

Att supertrendiga hipsterställen hör av sig till mig med förfrågningar. Måste betyda att jag är supertrendig bland hipsters och det betyder ju i sin tur att de lyssnar på mig. Efter hipsters kommer hela svenska folket haka på? Stolt över att folk lyssnar på mig, det är ju megacoolt. Försöker förvalta det ansvaret så gott jag kan.

Att jag klarar av att stå på en scen och föreläsa utan att dö av nervositet. Och att jag på köpet får folk att skratta.

Att jag lyckades hitta en större hyresrätt i samma område. Det var inte lätt.

Att mina samarbeten i sociala medier är extremt genomtänkta. Superstolt att jag vågar och orkar stå fast vid mina värderingar. Jag hoppas att jag fortsätter orka och har råd att göra det. En blir inte rik på att va konstnär.

Att det snart är två år sen jag tog modet till mig att lämna fast anställning och öppna kontorslandskap.

Vad är har du varit stolt över på senaste?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.