Pop-up hos Feministsmeden


Igår fick jag hänga med Kerstin hos Feministsmeden, det var superkul! Och som grädde på moset fick jag ett fantastiskt halsband som jag tyvärr glömt att fota men lovar att lägga upp en bild snarast. Glömde inte att ta massa andra bilder:

Fick skriva i skyltfönstret. Så roligt att få jobba med andra underlag än papper och att få synas på andra offentliga ytor.
Älskar skyltningen! Vill ha varenda smycke.
Jag fick låna ganska stor del av butiken till mina grejer!
Japp så är det!
Guldsmed är ett lockande yrke, verkar så harmoniskt att utföra ett hantverksyrke. Natalie som är självaste Feministsmeden är mammaledig nu så fick inte se henne in action nu men vill tillbaka när hon är tillbaka och göra något tillsammans.
Vill ha den här skylten hemma!
VILL HA!!!!

Tack alla ni som kom, så roligt att få träffa er. Och älskar alla nya vänner jag fått de senaste året. Så genuint snälla och fina personer som är så sjukt bra att jag knappt tror att det är sant <3

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.