Inte en enda bloggare i första majtåg


Rubriken är ju inte helt sann. Men är det någon som sett någon stor bloggare gå ut och stå upp för arbetarklassen? Antagligen är de mest kända bloggarna för rika för att känna sig hemma i demonstrationstågen. Antagligen är de mest kända bloggarna omtyckta pga alla prylar de kan visa upp, för det dyra hem de fotar i och all den tid de kunde lägga på sin blogg i början eftersom de inte behövde städa toaletter 8 timmar om dagen.

Precis som reklamen vill få oss att tro att livet blir lyckliga bara vi köper deras produkter visar influensers upp en livstil vi inte skulle ha råd med. Same same alltså. På ett ungefär och såklart inte i alla fall. Men i det stora hela följer vi och våra barn vandrande reklampelare som gör oss olyckliga.

Vill du motbevisa – kommentera! Jag önskar jag har fel.

Med det sagt. Jag och barnen gick i tåg, det var trevligt och mysigt att känna samhörighet i kampen. Det var också viktigt. I en undersökning Barnkanalen gjorde på deras instagramstorys hade endast 15% av de som svarat (när jag kollade) gått på en demo. Det måste vi ändra på! Vi måste lära våra barn att de har rätt att få sin röst hört.

Nu godnatt. Är så trött att jag ser i kors. Avslutar med några bilder från dagen:

Såg ett plankat med en text jag gjort till en kampanj åt Vänsterpartiet, kul!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.