Längtan efter grönt


Ligger i soffan efter en välfylld dag med jobb, barnlogostik och tvätt. Regnet slår mot fönstret och jag längtar efter naturen. Ogillar tanken på att jag befinner mig 9 våningar ovanför gräsrötterna. Googlar huspriser. Tittar på blommorna jag tog med mig på tåget från Söderhamn.

Visst är de fina? Några har ramlar ihop, la dem i en skål för att använda till att färga textil med. Har aldrig gjort det förut men tänkte det kan va ett kul projekt för mig och barnen.

Har en annan bukett som stått sig sen veckan innan midsommar. Fick de av en vän som kom över på middag. Hon är en sån som nästan alltid har med sig blommor och älskar det. Ska bli bättre på att göra så själv eftersom jag vet hur glad en blir.

Vill säga att det är prästkragar men det är det ju inte. Tror jag?! Fina i all sin enkelhet. En av mina favoriter.

Förutom blommorna hemma så har närmsta naturupplevelse den här veckan varit Bleckan på Södermalm. Hängde med kompisar och deras snart treåring. Att se Zoe och Lily med deras unge är så jävla fint och förhoppningsvis en glimt av framtiden med nya bebisen.

I helgen hoppas jag vi åker till mamma. Hennes hus är mitt i grönskan. Inklusive myggorna som är en del av naturen jag inte saknar!

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.