Det finn de dagar en gråter sig till sömns och så finns det de dagar en skrattar för mycket för att sova


Lång rubrik på ett ämne som kan bli hur långt som helst. Men ska inte gå in på det så djupt. Vill bara säga att just nu, med gravidhormorner i kroppen, är det ungefär en varannan dag situation. Nä nu ljög jag. Gråter mer än jag skrattar. Gråter för både glada, ledsna och rörande saker. Men mest gråter jag pga kan ej hantera mig själv.

Lördagen hanterade jag bra. Då skrattade jag mig nämligen till sömns. Fick kramp i magen och blev torr i halsen. Kunde inte sluta tycka exakt allt var kul. Sen vaknade jag till en mindre rolig dag. Eller. Dagen började fantastiskt men övergick till kaos under eftermiddagen för att sen landa i någorlunda mjukt sent på kvällen.

Ligger i sängen och tänker avsluta helgen med positiv anda så kanske jag berättar om kaoset en annan dag. Så vi hoppar tillbaka till lördagen som började med frensh toasts, melon, jordgubbar och havrelatte som inte blev fotade ala influencer. Mätta och belåtna hoppade vi in i kollektivtrafiken vars tunnelbana kan va den enda platsen med sommarvärme kust nu. Efter tunnelbanan tog vi den blåa dubbeldäckarbussen till Norrtälje för att hänga med mamma, lyssna på nadjas dj:set och äta god mat.

Barnens ö krog och scen, en otroligt fin miljö och mycket god mat!
Barnen gnällde på knott och vips så tände de eld för att få bort dem med rök – det funka!
Två som är nöjda med livet.
En fokuserad dj och en man som posar på 99% av alla bilder.
Efter maten dansade vi med barnen.
Till frukost åt vi ägg från mammas hönor. En av hönorna hade fått hybris och lagt ett dubbelt så stort ägg.
Sen snodde han mina tofflor och jag höll på dö av skratt.
Och så badade vi! Så skönt med 38 grader varmt vatten när luften är 15 grader kall.

Han njöt!

Nu är det vardag igen. Eller.. knappast vardag under sommarlov. Vi jobbar båda två medan barnen är smått uttråkade. Ingen idyll direkt. Men nästa vecka ska vi va lite lediga och åka iväg på äventyr!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.