Lång graviditet


Först vill jag bara ta tillbaka att jag älskar rutiner, för jag älskar bara dem när de är i ordning. Efter kaoset som blir i början. När barnen accepterat sovtider, kommit på att det är ganska smart att välja kläder kvällen innan och så vidare. Låt tiden dit gå snabbt.

Så, nu med det sagt tänkte jag bjuda på en liten graviditetsuppdatering! Det var 10 år sen sist jag var gravid så känns nästan som det är första gången. Och det jag minns av mina andra två graviditeter är att det inte alls var så här jobbigt då. Men en glömmer allt det där jobbiga ganska snabbt, eller hur?!

Ser inte lika stor ut som jag känner mig. När jag ser bilder så förstår jag inte varför det är så kämpigt att ta sig upp ur soffan på kvällarna haha

Nu är det ca tre månader kvar till bebisen kommer och jag tycker redan att det börjar bli tungt. Hittar ingen bra ställning att sitta eller ligga i på kvällarna när jag är trött. Hur jag än gör känns det jobbigt att andas. Kroppen är så mycket mer otymplig och ossmarbetsvillig än vad jag är van vid. Längtar efter att kunna bära tunga saker och gå snabba promenader till exempel.

På morgonen blir jag ofta väckt av bebisen så gissar att det kommer bli en morgonpigg liten minimänniska. Ska bli spännande att se vilken plats den tar i familjen och hur familjen formar sig på nytt. Tänker att den kommer vara som ett klister, föra oss alla lite närmare. Men är också medveten om att det kommer bli kaos.

Ser mycket fram emot att ha barn i så olika åldrar!

Fick ta en paus i skrivandet pga började blöda näsblod, gör det typ hela tiden. Och är täppt i näsan så sover med öppen mun på nätterna vilken ger mysiga spruckna läppar. Graviditet borde räknas som jobb och gravida borde få lön. Men så är det ju inte så nu måste jag sätta mig med jobb. Ska visserligen göra ett mycket roligt jobb idag, släppa ”Kärlek börjar aldrig med bråk” tröjor!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.