Publicerad den Lämna en kommentar

Två snabba tankar

Tittar bara in snabbt innan jag lovat Lily att göra nötfri nutella (vi använder det här receptet, mkt gott enligt barnen) och innan jag och Zoe ska dra på loppisrunda i Tallkrogen. Tänkte dela med mig av två tankar från igår.

1. Om en bara pratar negativt om något så blir det negativt? Alltså, om vi hela tiden lägger fokus på det som inte är bra blir folk uppgivna och orkar inte bry sig. Om vi istället fokuserar på det positiva blir folk peppade att fortsätta i samma anda? Vi borde hitta en bättre balans mellan de två. Ska fundera vidare

Bild från mitt instagramkonto igår.

2. Fyfan vad trött jag är på stan ibland. Som igår när jag råkade åka tunnelbana i rusningstid med förseningar. I alldeles för varm tröja och en hungrig mage. Var för trångt för att ta av mig tröjan + fiska upp något att äta. Har sån hatkärlek till städer just nu. Vet inte om det är graviditeten som gör mig till vargmorsa, vill gömma mig från mänskligheten.

Bra sak med igår: när barnen dragit till skolan gick jag och la mig i sängen igen och segade i 1,5 timme. Ramón va nämligen ledig, älskar de dagarna!
Sen åkte vi och handla inför filmkväll. På fredagar är alla så pepp. Fram till kl 21 när alla däckar i soffan pga lång vecka.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.