Känsloyttringar


Har påbörjat ett inlägg om surrogatmödrar men orkade inte avsluta idag pga att denna graviditet håller på att ta död på mig. Har gråtit mycket den här graviditeten men nu har det eskalerat. Grät hela morgonen, snorade ner Ramón medan jag hulkade fram att det måste va något fel på mig, att en inte kan gråta såhär mycket. När jag lugnat ner mig och kände efter så kom gråten tillbaka, var inte färdig med tårarna. Känner mig däremot mkt färdig med graviditeten men så googlade jag ”gravid vecka 28” och fick fram den här texten:

”I graviditetsvecka 28 går du in i graviditetens tredje och sista del. Det är en spännande men också påfrestande del såväl fysiskt som psykiskt. En del kvinnor kan uppleva samma extrema känsloyttringar som i början av graviditeten, likaså kan tröttheten göra sig påmind igen.”

Hittade tröst i att det är helt normalt att vilja gråta och sova mest hela tiden. Och att jag gått in i den tredje och sista delen av graviditeten. Det betyder att det snart är över.

Men nog pratat om det. Vi blir lite ytliga en stund innan jag ska ta en eftermiddagslur.

Bor i en nybyggd lägenhet. Nybyggda lägenheter syns sällan i inredningsreportage. Nybyggda lägenheter har också värdelös förvaring. Så har förutom kris i inredningsfunderingar så har jag också förvaringskris. Har bestämt mig för att lösa båda delarna innan bebis kommer 😁😁😁 vi får se hur det går. I helgen hittade jag i alla fall skåp till vår hall.

Jag och Zoe drog nämligen till stor gatuloppis i Tallkrogen. När vi precis var påväg att ge upp såg vi en liten gata som vi gav en sista chans innan våfflor hemma lockade starkare. Och där stod det. Blev förälskad direkt. Kärlek vid första ögonkastet. Älskar när det händer. Ska visa hur det ser ut i hallen sen men för nu får ni nöja er med en bild på skåpet.

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.