Publicerad den Lämna en kommentar

Kan det bli kallt nu?

Älskar värmen och hatar att klaga på den men nu som gravid kan jag knappt andas i luften som kommit in över Stockholm. Vaknade av regnet, eller nä skoja, jag vaknade ju av kramp i vaden! Sen upptäckte jag regnet och kände fyfan va skönt idag kan jag jobba ostört. Sen kröp den kvava luften längre och länge in i lägenheten och nu sitter jag och flämtar i soffan.

Regn på balkongen i morse

Snart ska jag dra på mig kläder, lite läppstift och dra in till söder för att äta middag med en vän. Lämnar barnen hemma med fryspizza. Ramón ska spela basket, det har han gjort typ varje kväll den här veckan eftersom det tydligen är perfekt basketväder. Inte perfekt preggoväder som sagt. Hoppas på åska senare ikväll följt av lättare luft. Jag är egentligen livrädd för åska, följer SMHI:s blixtradar hela sommaren för att inte överraskas av blixt och dunder. Har varit med om för många träd som knäckts, lampor som krossas och studsande eldklot.

Har jobbat så fort jag kunnat i dag, har bland annat skickat beställningar till massor av fina människor ute i vårt avlånga land.

Men är ändå lite fascinerad av ljusshowen oväder bjuder på. Bara jag slipper springa mellan tunnelbanan och lägenheten när vädret brakas lös.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.