Helgen fortsätter lite inpå måndagen


Helgen var lång men kort. Hände mycket och samtidigt ingenting. Mår lite bättre psykiskt men är helt slut fysiskt. Vill mest sova. Zoe är förkyld och resten inklusive mig har känningar, hoppas verkligen inte jag blir förkyld för då skulle jag bryta ihop.

Men måndagar innebär alltid lite långsammare tempo för mig. Ramón börjar jobba sent på dagen så jag hakar på hans tempo och småjobbar bara lite i bakgrunden fram till 14 när han drar. Då sätter jag igång på riktigt i några timmar innan barnen vill ha middag.

Helgen innefattade barn på vift, födelsedagsfest i Rågsved och Skansen. Hann också beställa massa skåp från Ikea så vi kan få ordning på förvaringen i lägenheten. Mest jobbförvaring faktiskt. Har ett skitdåligt system nu. Resten borde jag faktiskt rensa ut. Har till exempel för mycket kläder men känns farligt att gå igenom garderoben nu när jag är gravid.

Än kan jag se fötterna! Typ 🙂
Gissa vem som beställde den största glassen på Skansen?!

Det här inlägget gick i total måndagsanda, har hunnit fläta Ramóns hår och ätit lunch mellan. Nu ta hand om sjuklingen Zoe, hon vill ut och ta frisk luft så jättesjuk är hon inte.

Tar en timme att fläta, är inte proffs men har blivit sjukt duktig med tiden om jag får säga det själv.
Men innan flätorna fick en avocado som blivit dålig agera inpackning.
,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.