Publicerad den Lämna en kommentar

Tre bilder från sovrummet

Jag är i stadiet boa in mig deluxe. Fullt fokus på att få lägenheten klar innan bebis kommer. Fixar och fixar. Köper grejer på blocket, har tusen frågor i färgbutiken och bygger Ikea-möbler.

Har tyvärr inte fokus på ett rum i taget utan gör allt samtidigt. Men igår fixade jag och Ramón i sovrummet. Möblerade om och ställde sängen i ett hörn i stället pga att jag aldrig förstått grejen med att ha sängen mitt i rummet. Visst är det praktiskt att kunna kliva ur sin sida bekvämt men offrar det alla gånger för myset när långsidan står mot en vägg.

Älskar dessutom att vara nära fönstret, känna vinden och höra regnet. Dock saknas en sänggavel som jag kanske fixat på blocket idag.

I ett annat hörn av lägenheten står en sjukt vacker växt! En slags begonia om jag minns rätt. Påminner om en Palm så köpte den med Ramón i tanken. Han är ju uppvuxen med palmer.

På en omålad hylla bredvid sängen står en rislampa. En av de vackraste lamporna jag har pga sin enkelhet. Fint ljus blir det med.

Apropå fint ljus så bjuder globen på ljusshow varje kväll om en tittar ut genom sovrumsfönstret. Det var en av anledningarna till att jag först blev kär i lägenheten. Känns skönt att ha något bekant att vila ögonen på. Det känns hemma.

Att förälskelsen la sig extremt fort sen kommer jag antagligen skriva mer om en annan gång. Har tjatar om det i några inlägg tidigare men har nog inte bearbetat klart flytten än. Det är fortfarande inte hemma och vet inte om det någonsin kommer att bli det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.