Ville krypa ur min egen kropp


Fick en värmevallning deluxe igår kväll. Har haft det en gång tidigare under graviditeten. Fyfan vad jobbigt det är. Och läskigt, ville hoppa ur min egen kropp och kände så starkt att NU ORKAR JAG INTE MER. Var så nära att ställa in dagens planer men vaknade och kände mig helt okej för att ha vaknat varannan timme under en 6-timmars natt 😁😁😁

Blev också pepp av det här ljuset:

Så jävla fint!

Sen åkte jag till mina frukostplaner.

Köpte lakrits för 113kr på vägen hem. Och sen jobbade jag med munnen full av lakrits. Hade jag inte kunnat jobba hemifrån hade jag varit sjukskriven nu pga foglossning. Nu kan jag ta en tupplur mitt på dagen för att orka leva. Missar jag att sova en stund på dagen går jag sönder och gråter i flera dagar. Såg det mönstret för ett tag sen och lovade mig själv dyrt och heligt att inte rucka på vilan pga ovärt. Ändå kan jag ha svårt att känna motivationen att lägga mig i sängen när alla andra fortsätter med jobb efter lunch.

Men nu ska jag sova. Avslutar med en bild på en gigantisk zucchini jag släpade hem från mammas trädgård i helgen. Gott va?!

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.