Orimligt trött


Eller. Kanske inte är helt orimligt pga jättegravid men det känns orimligt jobbigt. Kämpar med att få saker gjorda samtidigt som jag kämpar med prestationsångest. Normalt har jag nämligen massa energi till massa projekt. Nu är jag glad om jag hinner göra måsten. Sitter mest i mitt hörn av soffan och kämpar med att andas och få i mig mat. Här äter jag majarete, en dominikansk majspudding som smakar lite som julafton. Ramón gör det hela tiden nu när det finns färsk majs i butikerna. En annan favorit är knäckebröd med majonäs, vegetarisk skinka och gurka. Inget funkar utan det andra. Sk*inkan är min favorit från Goodstore, minns ej namnet men en rökt variant. Och så havrelatte såklart. Älskar.

Längtar orimligt mycket efter bebis nu, känns som att livet kommer bli 100% lättare att hantera då. Ja bebis kommer antagligen hålla oss vakna på natten och busy på dagarna men jag kommer kunna: promenera! Vända mig i sängen! Slippa järntabletterna! Bära saker! Ha på mig vanliga kläder! Osv!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.