Halloween och en bebis som kanske har bråttom


Igår var vi på Gröna Lund på Halloween. Barnen såg fram emot att åka karuseller, Ramón såg fram emot spökhusen och jag såg fram emot att klara av dagen. Jag klarade dagen, hade med bullar och sittdyna. Fick liksom inte åka något eller ens gå in i spökhus pga gravid men det var okej. Och mysigt att hänga med familjen. Min syster med hennes familj och mamma var också där. Alla vuxna utom jag var utklädda, jag orkade inte haha. Av barnen så var det bara Lily som spökade ut sig, de andra tyckte det var pinsamt och kom i vanliga kläder.

Tråkigt att det var så extremt långa köer till spökhuset, vissa var över 90 minuter långa. Också trist att det inte finns så många ställen att värma sig på men vi tog till vårt knep och gick till den mexikanska restaurangen som ligger lite undanskymt för att värma oss och äta i lugn och ro. Mer än så såg vi inte barnen haha.

Idag har vi varit hos barnmorskan som tittade på min mage och sa att det inte är så långt kvar nu. Hon gissade att det kan bli en oktoberbebis men att vi nog inte ses på tiden som är bokad om två veckor. Jag och Ramón tittade på varandra och ba: say what?! Men det är ju bara gissningar såklart. Bebis kommer när bebis vill.

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.