Publicerad den Lämna en kommentar

Hatar allergimedicin

I fredags fick jag en allergireaktion på något som jag fortfarande inte vet vad. Men så pass att jag åkte till akuten för andningsbesvär. Allt gick bra med medicin och blev hemskickad med ännu mer medicin som skulle tas i fem dagar. Efter tre har jag gett upp. Blev nämligen en icke fungerande människa, megatrött och fumlig. Så nu hoppas jag att kroppen inte bestämmer sig för att reagera på något konstigt igen, för syftet med medicinen var att få kroppen lite mindre nervös.

Mitt i allt är det sportlov. Med barn som just börjat ny skola. Kändes så fantastiskt att ha dem i skolan efter två veckors uppehåll pga flytten och så vips är de hemma och behöver underhållas igen. Ibland tycker jag loven är lite väl många.. tänker att skolan borde ta bort några lov till förmån för läxläsning i skolan. Hatar nämligen läxor pga orättvisan med dem. De ger inte barn samma förutsättningar. Har du till exempel föräldrar som inte pratar svenska blir läxor svårt.

Nu ska jag smyga upp ur sängen, bebisen ligger halvsovande. Tänkte hinna ta en dusch innan hon vill amma igen. Men först ska jag bildsätta det här inlägget med henne eftersom hon är den enda som fastnar på bild just nu 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.