Vi bor där fåglarna flyger


Har tusen halvfärdiga blogginlägg och är mitt i en flytt. Tusen tankar i huvudet som vill ut men också tusen flyttkartonger som måste plockas upp. Nya lägenheten ligger högst upp i ett hus med fåglarna som grannar. Tittar en ner från den 6 meter långa balkongen ser en tunnelbanan åka förbi med massa människor som lever sina parallella liv medan mitt pågår.

Jag har flyttat ihop med min kille på riktigt nu. Innan sov han varje natt i min säng men nu är alla hans saker i samma lägenhet som mina saker. Mina barn har fått egna rum och är överlyckliga. Jag har drömt om stängda dörrar ett tag men är rädd att min önskan slår in för hårt, att dörrarna kommer öppnas alldeles för sällan.

Vi hyr en nybyggt drömlägenhet i förorten för alldeles för mycket pengar men jag känner mig extremt lyckligt lottat. Speciellt när jag står och tittat på när havremjölken värms av spisen på under en halv minut. Så fascinerad. Är också fascinerad av mina vänner som hjälpte med flytten. Jag blir rörd när jag tänker på dem, hur jag älskar de så mkt att mitt hjärta nästan spricker.

Snart ses vi mer båda här och på Instagram. Snart har jag landat i det nya, lyckliga men också läskiga.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.