En riktig jävla skitdag


Jag vill sammanfatta gårdagen till en riktig jävla skitdag fast den började ganska bra men min kropp arbetade emot mig exakt hela tiden.

Kl 08 var jag hos barnmorskan vilket var trevligt eftersom en går dit så sällan när en väntar sitt tredje barn. Trots att det var 10 år sen senaste barnet. Passade på att gnälla om diverse och fick tid hos sjukgymnast. Sen vaggade jag iväg med datorn i väskan till ett kafe en kompis jobbar på.

Där var det supermysigt, älskar att jobba från kaféer med kompisar bakom disken. Bästa servicen och bästa sällskapet. Men aj aj i kroppen som inte kan sitta stilla mer än en liten stund i taget.

Vid lunchtid gick jag långsamt vidare mot tunnelbanan för att möta upp en annan kompis. Du hör, ingen skitdag egentligen. Vi åt tacos och jag shoppade två nya plagg för alldeles för mycket pengar pga stor klädkris. Här är en av plaggen, en stickad klänning:

Sen kände jag att energin var tömd och tog mig hemåt, la mig i soffan och sov. Gjorde ett extra ryck när barnen gick hem, promenerade till 4H gården för att betala en djurskötarkurs och handla lite. Sen blev det soffan igen. Sen ramlade korgen ur diskmaskinen på Zoes fötter och där någonstans i kaoset tappade jag humöret och kände mig inte bara trött längre utan också ledsen. Du vet när energin tar slut mentalt också.

Sen sov jag skitdåligt i natt också. Jävla foglossning.

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.