Gick på fest!


I går lämnade jag barnen hos mormor och sen gick jag och Ramón på 40-års fest. Först var jag astaggad på att få klä mig fin och träffa massa folk men sen kom verkligheten tillbaka som en käftsmäll. Fick bland annat kramp av det vibrerande dansgolvet?!!! Vem hade räknat med det liksom… höll ut till tolvslaget och sen åkte vi hem.

Somnade fort men vaknade av kramp på baksidan av låret. Gjorde så jävla ont och har fortfarande ont. Ont i hela kroppen faktiskt. Vill bara ligga hemma och kolla serier. Kanske äta chips. Men hämtade barnen och en megastor zucchini hos mamma istället. Funderar på om det ens va värt med barnvakt hahaha. Well. Det var det antagligen. När jag fått sova på saken.

, ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.