Börjat packa BB- väskan


Jag minns inte vad jag hade i BB-väskan när jag födde Lily och Zoe. Har googlat. Har också googlat vad en bebis har på sig första tiden och massor, massor mer som jag inte minns. Skrev så här längst upp i förlossningsbrevet:

”Jag har fött två barn tidigare men eftersom den senaste var för 10 år sen så känner jag mig som en nybörjare igen”.

Så känns det verkligen. Och bebistiden är ju så extremt kort så är inte så konstigt att jag glömt typ allt. Men tillbaka till BB-väskan. Har hittills packat:

– Amningsinlägg pga minns verkligen hur mycket mjölk mina bröst producerar… de läckte igenom typ allt. Minns däremot inte om de började läcka så mycket från start.. återstår att se!

– Amningsbh. Köpt två stycken till att börja med, sen får jag fylla på när bebisen kommer och jag vet hur bröst + amning funkar. La ut en fråga på Instagram om bästa amningsbh:n och fick massa förslag, återkommer med det!

– Cerat. Är beroende av det till vardags och kommer få panik om jag inte har med det till förlossningen.

– Lakrits i olika former. Min enda craving denna graviditet. Och det enda som får illamående att försvinna.

– Förlossningsbrevet!

– Högtalare. Vet inte hur hög musik jag kommer tillåtas spela 😬 men det kommer hjälpa mig att slappna av. Om jag hinner och kan kommer det spelas mycket hiphop.

– Filt till bebis.

– Kläder till bebis.

Ska fylla på med kläder till mig + Ramón samt necessär. Kanske mer snacks och en vattenflaska så jag kan dricka medan jag ligger ner. Har ännu inte fixat ett babyskydd för bilfärden hem och det stressar mig lite. Annars tror jag att allt är fixat? Eller just ja, jättetrosor vill jag köpa! Sen är jag redo ☺️


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.