Jag är gravid


Guuud vad svårt jag haft med att va offentlig med min graviditet. Känt mig som den mest introverta personen med högst integritet på hela jorden. Jag har inte velat berätta för hela världen samtidigt som jag också velat det för att slippa konstig stämning ju mer magen växer. Med oversize går den fortfarande att dölja men vill inte mer, den är för fin för att va under en stor tröja 24/7. Den förtjänar rampljuset nu.

Skakade så mkt att jag knappt kunde ta den här bilden. Även fast jag var 99% säker på att testet skulle visa positivt.

Livet är ingen spikrak väg, det har jag lärt mig ju äldre jag blivit. Mycket blir inte som en tänkt. Som det att jag aldrig mer skulle ha barn. Var inte så svårövertalad. Känns superfint att få äran att vara mamma till ännu ett barn, 10 år efter senaste. Känns också som att jag är nybörjare på att vara gravid. 10 år är lång tid!

Första magbilden! Togs någon gång i slutet av maj. Trodde den skulle växa snabbare pga invand efter två tidigare graviditeter men har växt ganska normalsnabbt.

En bra grej med att vara offentlig med bebisbulan är att jag kan vara mer ärlig i mina texter. Inte för att precis allt i mitt liv kretsar kring en växande mage men den tar sin plats. Den är närvarande hela tiden.

Påväg till event och var nervös över om magen skulle synas eller inte.

Har antecknat under första tiden och tänkte att ni skulle få ta del av de tankarna. Det och allt framåt med såklart. Om att bilda ny familj. Det är inte helt lätt men väldigt spännande.

Magen i Söderhamn förra veckan!
Och magen i Visby för två veckor sen.

, ,

6 svar till “Jag är gravid”

  1. Grattis!! Förstår verkligen ditt ”dilemma” med att visa magen! Jag går igenom samma sak fast typ tvärtom, blev gravid cirka 3 månader efter vår första dotter föddes… Verkligen inte enligt planen. Har känts konstigt nu att visa inför folk då vi fick barn så nyligen, folk vågar kanske inte fråga osv då det kanske är mage från förra graviditeten som inte gått tillbaka..
    Lycka till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.