Jag ska framkalla bilder


Har tänkt länge på hur trist det är med digitala bilder. Att en aldrig tittar på dem, de bara ligger där och skvalpar i mobilen, datorn eller någon hårddisk längst in i ett skåp. Vi tar dessutom så enorma mängder bilder så det blir svårt att välja ut godbitarna. Men nu jäklar ska det framkallas!

Igår satt Zoe och jag med en varsin mobil och valde ut bilder som ska bli analoga och tejpas fast på en vägg. För hur mysigt är det inte att möta härliga minnen varje dag? Och hur fint är det inte att komma hem till någon som har foton framme. Älskar att titta på andras framkallade bilder. Det skapar ett hem.

Tänkte ni ska få kolla på några av bilderna som kommer upp på väggen!

Min och Ramóns först resa tillsammans gick till New York för att hälsa på hans pappa och annan släkt. Här i tunnelbanan.
Jag och min syrra på semester!
Jag och barnen på Kafe 44.
Kusinerna!
Lakritsglass och Sofia <3
Trodde inte jag älskade temafester men kanske börjat göra det nu?
När mina barn var pyttesmå på en brygga med min morbror och hans man
En av de bästa semesterbilderna
Mina barn när de var pyttesmå och älskade att posera på bild
Jag och Nadja påväg till en spelning <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.