Jobbar med dåligt självförtroende


Inlägget innehåller reklam för egna produkter.

Jag har kommit in i en period med extremt dåligt självförtroende, typ som när jag har pms men eftersom jag är gravid så gissar jag på annat hormonpåslag. Asjobbigt vad som. Har låst in mig i lägenheten och jobbat som en galning för att dämpa jobbiga känslor. Det fysiska jobbet att sätta ihop nya skåp har varit fantastiskt för psyket, inte lika fantastiskt för min gravida kropp hehe. Hatar att vara begränsad. Men lyckas komma runt ganska bra ändå, alla skåp blev färdiga! Ska bara måla och sätta dit luckorna med men det får bli i morgon.

Har börjat plocka in mina grejer och är såååå nöjd, kommer bli superfint och ungefär 1000 gånger mer lättjobbat än mitt förra system. Så här ser det ut nu:

Luckorna som ska på blir rosa!

Under förmiddagen uppdaterade jag butiken med nya prints:

Nu ska jag fortsätta plocka in grejer i skåpet och kanske lura ut Zoe på en promenad. Det sägs ju vara bra mot både ångest och ond gravidkropp!

, ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.