När mobilen säger en sak och aptiten en annan


Kollade snabbt igenom mina bilder från igår + idag och insåg att jag typ bara hade matbilder. Så komiskt eftersom jag inte är sugen på någon mat alls nu. Tappar aptiten när jag är gravid men är fortfarande hungrig. Jobbigt exakt nästan hela tiden. För känner att jag är hungrig men är inte sugen på något alls. Ingenting känns gott… så väljer det minst dåliga typ. Längtar tills jag får tillbaka aptiten. Tills jag år sugen på massa olika mat. Och chips.

Äntligen har mamma, min syrra och jag kommit igång med innan jobbet frukostar!

Vid lunch hade jag bytt om till bekväm klänning och åt pasta.
Världens bästa kafe har öppnat i hökis! Bak heter det. Ska spendera nästan hela min Finspång där. Supporta ställen som vågar öppna i förorten.

Fastnade på bild i hissen. Ser inte glad ut men är ganska glad!

Och just ja! Igår bakade jag en jättegod kladdkaka! Bakade direkt i formen pga mindre disk 🙂
, ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.