Heja förorten


Kommer somna närsomhelst nu men vill bara kika in för att säga två saker. Den första handlar om förorten och att jag är trött på hur allt är centrerat kring innerstaden, att allt utanför känns dött. Men helt dött är det inte, skrapar en lite på ytan så bubblar det. Stockholm växer och snart kanske vi är lite mer en storstad som inte bara är en innerstad.

I Hökarängen, där jag bor, finns det massor av smultronställen. Mysiga bagerier, små blomsterhandlare och till och med vegansk choklad. Viktigt att supporta dem om en vill att förorten ska leva. Så idag gick jag och Lily för att besöka hållbarhetens dag i Hökis.

Väx mer! Men inte med HM, Espresso House och andra kedjor.

Då har vi kommit till nummer två, säger den snabbt med ena ögat fortfarande öppet. Det andra ligger och halvsover i kudden. Min kropp är helt slut för jag kan inte ta det lugnt. Ryggen skriker stopp men jag ba fortsätter måla skåp, dammsuga och möblera om. Måste sitta och andas i morgon. Kanske. Troligtvis inte. Kommer antagligen köra på tills det blir superstopp… men får fint hemma i alla fall.

Låt en gravid kvinna boa!

Och spela domino med fina vänner i många timmar.

, ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.