Publicerad den Lämna en kommentar

Min favoritstad

Läste i en blogg, minns inte vilken men där det stod att personen var så nöjd med att ha njutit av sin graviditet. Blev sjukt provocerad. I går grät jag nämligen hela dagen igen pga miljoner anledningar triggade av miljoner hormoner. Och foglossningen blir värre och värre. Kan inte ta mina älskade psykiskt främjande promenader längre. Buhu.

Som grädde på moset sitter jag på sjukhuset och genomgår en glykosbelastning. Det gör en bland annat om en fött ett barn på över 4500gram, Lily vägde 4600gram så nu sitter jag här på fastande mage. Fick ta ett blodprov när jag kom in, sen drack jag en glas med en sjukt äcklig sockerblandning, efter en timme fick jag ta ett blodprov till och nu väntar jag på att få ta ett tredje blodprov en timme efter det andra…

Men nu fokuserar vi på något trevligare, min resa till New York för ganska precis ett år sen! Jag och Ramón åkte för att hälsa på hans pappa och ena bror, en morbror och massa kusiner som bor där. Sån lyx med släktingar i min favoritstad! Var så sjukt pepp att få se staden en andra gång tillsammans med folk som kan staden och det blev ungefär en miljon roligare.

Förutom att äta massor hemma hos släktingar så provade vi en hel del dominikansk mat i olika hål i väggen ställen. Min favorit blev helt klart cachapas, en slags majspannkaka med mozzarella och sallad. Bäst av allt är att Ramón också gillar att promenera så vi avverkade många mil de dagarna. Sämst av allt var att min mobil krånglade exakt hela tiden så tog inte så många bilder. Men här kommer några av dem!

I New Jersey! Superkul att hänga utanför Manhattan, en helt annan värld.
Godaste maten hittade vi här. Och det var i grevens tid för mitt humör var inte på topp utan mat och kaffe i magen.
Som de ungdomar vi är :))))
Varm väntan på tunnelbanan
Fantastisk utekväll i Brooklyn med en av kusinerna. Har nog aldrig varit så bakis i hela mitt liv dagen efter denna kväll. Och då skulle jag träffa Ramons extramamma för första gången.
Utsikt från vårt sovrum i Ramóns pappas lägenhet som ligger i Bronx.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.