En söndag utan gråt

Hatar inte söndagar, men tydligen på senaste. Har ju aldrig gråtit så mycket i mitt liv som den här graviditeten. Och tydligen är söndagar extra svaga. Har inte sett det mönstret själv men har en hel familj som bevittnat hysteriska tårar under just söndagar.

Funderade lite på det och bestämde mig för att lämna Ramón med tvätten och dra till Zetas med Sofia istället. Och idag har jag inte gråtit, känner mig inte ens nära till gråt så nu har jag bestämt att jag behöver hitta på något på söndagar framöver, hur jobbigt det en är med foglossning.

Började också dagen med att tända ljus. En av grejerna jag lovat att göra varje dag pga mys. Men varit för lat? För snål? Haha jag vet inte.

Avslutar med dagens gulligaste bild: ett par handtvättade bebisbyxor. Han är noga med tvätten på ett sätt jag aldrig skulle va haha.


Share this post: 

Be the first to comment “En söndag utan gråt”

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.