Tittar avundsjukt på olika outfits


När jag orkar mig ut, vilket är mer än vad borde (tar slut på energin hela tiden) tittar jag avundsjukt på alla outfits jag inte kan ha. Är förpassad till ett par svarta gravidleggings och de tröjor som fortfarande passar för varken orkar eller vill lägga ner pengar på gravidkläder. Speciellt när det är så kort tid kvar. Det tråkiga med kråksången är att det inte tar slut där. För sen måste kläderna anpassas efter amning.

Jag vet, jag låter deppig. Men jag är deppig idag för energin tog slut igår. Sen sov jag skitdåligt pga foglossning och har inte tid hos sjukgymnasten förrän onsdag (stängt fram till dess). Har siktet inställt på att stå ut så gott jag kan fram till onsdag. Göra minsta möjliga hela tiden.

Som att det blev maxburgare till middag idag efter Zoe och lilys utvecklingssamtal. Och nu soffan för resten av kvällen. Men datorn i knät en del av kvällen förvisso men ska inte röra mig mer än till köket, toan och sen. Sist men inte minst, sängen!

För att inte va superdeppig så vill jag avsluta med höstpepp. Fyfan va fint det är ute nu!

Christoffers blommor – goals!
Utsikten från vårt sovrum
Mina älskade ljus!
,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.