Är redo men ändå inte


Har så mycket att göra innan bebis kommer. Mest jobb som måste bli klart och lägenhet städad. Vill få upp lampan i köket, benen på mitt jobbskåp och sy klart spjälsängsskyddet. Inget av det är ju egentligen viktigt men skulle vara en sån skön känsla att sätta mig i soffan efter allt är gjort, äta godis i några dagar och sen kan förlossningen starta.

Hehe. Som att jag någonsin skulle bli färdig. Hittar alltid på nya projekt när det på listan är avklarat. Eller, snarare så att listan fylls på under tiden och blir aldrig tom. Men måste säga att jag blivit lite bättre att sitta ner och ta det lugnt nu när jag är gravid. Även om det är otroligt frustrerande, för tar det lugnt eftersom jag inte kan köra i samma tempo. Det är fysiskt omöjligt.

Kommer aldrig bli redo för bebis men längtar så efter att inte vara gravid längre. Så får helt enkelt lämna den frågan till moder jord. Bebis kommer när bebis vill komma, hur mycket eller lite det är kvar att göra. Men en liten tanke slog mig idag, vågar inte riktigt slappna av för då kanske kroppen släpper loss och ba nuuu kör vi 😁

Men några veckor till borde den vara kvar. Så spännande!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.