Att leva via sociala medier


Satt upp en skylt på tunnelbanan häromdagen, fotade och la upp på Instagram. Business as usual alltså. Texten uppmanade till att inte leva sitt liv för Instagram och fick en del kommentarer om att jag inte hade något att säga till om pga mitt konto på Instagram. Bemöter sällan kritik i sociala medier pga leder sällan någonstans men idag vill skriva om det lite här. För svaret på den kritiken är att jag inte alltid lever som jag lär. Och att man får kritisera samhället utan att leva exakt som man tycker. I många frågor är det totalt omöjligt att leva som en lär. Jag vill inte leva utanför samhället, jag vill ändra på det och försöker få fler att tänka på liknande sätt.

Medan kritiken ramlade in så läste jag en inredningsartikel om trendfärger 2020 och konstaterade att jag återigen är ett offer för grupptrycket. Kunde pricka 3 av 5 färger. Många skulle säga att jag lever i ett instagramvänligt hem. Och jag skäms inte. Jag är bara människa som vill försöka tänka annorlunda. Ibland lyckas jag och ibland lyckas jag inte. Det är okej.

Bebisredo!

En just nu jävligt gravid människa. Med foglossningsbälte och skitiga kläder. Och en mage som känns gigantisk men när jag såg den här bilden kändes den liten? Haha.

Och just ja, de färger jag prickade hemma är gult, rosa och rostrött. Älskar dem alla. Och älskar att fixa hemma, att ha fint runt mig.

, , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.