Fyllt på butiken

Nu blir det reklam för min alldeles egna webbutik! Den som jag inte hade en aning om att jag skulle driva. Det aldrig varit min plan men så började folk fråga och jag tänkte varför inte, det är ju ett annat bra sätt att sprida budskap på. Och det var total sanning pga får massor av bilder skickade till mig från folk som sett mina tygkassar på stan. En annan slags aktivism liksom.

Hur som, skitsvårt att välja vad jag ska göra för produkter men några nyheter föddes lagom till jul och julklappstider. Bebis kunde inte välja en olämpligare tid haha men tur vi är två vuxna hemma 100% för att rodda med en nyfödd + beställningar.

Här kommer bilder!

Pälsen som jag har på bilderna ska jag bära med glädje hela vintern, som en vitamininjektion bland allt det svarta och gråa i Stockholm ❄️


Share this post: 

Be the first to comment “Fyllt på butiken”

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.