Hej igen


Tappade lusten att skriva. Tappade lusten till allt i slutet av graviditeten. Det var så sjukt tungt. Sen kom bebisen och med den nya vardagen som trebarnsmorsa. Eller rättare sagt, som arbetande mamma till tre barn varav ett pyttelitet. För även om hennes pappa också är hemma så är det jag som drar största lasset på grund av amningen. Men vi är ett bra team. Hela nya familjen, vuxna som barn.

Så kom jul och nyår. Hade inte en tanke på att det kunde vara bra att köpa julklappar innan bebisen kom så dagarna innan sprang vi omkring och sista minutenshoppade. Trots det, eller kanske på grund av tidsbristen blev det de mest uppskattade julklapparna någonsin.

Nyår firades hemma med film i soffan. När raketerna smällde utanför fönstret pausade vi filmen lite för att titta på färgspektaklet. Sen kollade vi klart på filmen och somnade med pirr i magen inför det nya året.

Några dagar senare fyllde jag 39 och fick uppleva den finaste födelsedagen jag kan minnas. Och mitt i allt det här så bestämde vi oss för att flytta. Igen.

Den här gången åker lastbilen med alla våra grejer lite längre bort. Det känns läskigt men också helt rätt.

Men mer om det, om förlossningen och min nya bok lite senare. Nu ska jag zooma ut från skrivandet och in i familjelivet igen med hopp om att skrivarlusten och kreativiteten sakta kommer tillbaka nu. Det känns så.

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.