Ungen som varit glad sen hon föddes och så har vi flyttat igen


Det sägs att bebisar inte kan le medvetet förrän efter ca fem veckor, men den här ungen har gett oss strålande leenden sen hon föddes. Och sovit på nätterna. Vilket har varit nödvändigt för överlevnad. Eller så hade vi kanske inte gjort det vi gjort nu om hon haft kolik, det går ju inte att veta.

När hon var 4 dagar kollade vi nämligen på en lägenhet jag ramlade över som höggravid. En lägenhet som inte dyker upp så ofta så kände att är det någon gång vi ska testa att flytta närmare familjen så är det nu. Så vi tog chansen och den 31 januari gick flyttlasset till en 142kvm stor lägenhet med öppen spis och balkong mitt i Norrtälje. Nu har vi 10 minuters promenad till min syrras familj och mormor en kort bilresa bort.

Det är en stor omställning för hela familjen, läskigt att byta stad även om det bara är en timme från Stockholm. Jag håller andan lite och hoppas att det kommer vara lika bra för vår familj som jag hoppas. Och hittills har det varit supermysigt, vi har bland annat delat middagsansvar med min syrras familj och mamma. Älskar att inte ha middagen hemma varje dag!

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.