Dansk vagina


Lyssnade på Hanapees otroliga podcast och hennes prat om snippdeo. Hon sa mycket bra saker som jag håller helt med om, älskar bland annat när hon pratar pm danska influencers och att en dansk fitta vore något att eftersträva istället för en kokosdoftande renrakad snippa.

Innan jag lyssnade på avsnittet gjorde jag ett instagraminlägg som ser ut såhär:

Nu sitter jag och jobbar medan Liana sover på sin pappa. Håller på att byta postleverantör och sånt år krångligt men förhoppningsvis värt. Hoppas jag hinner klart innan bebis vill äta och Ikealeveransen knackar på dörren. Livet håller på i 200km/h som vanligt. Och jag både älskar och hatar det. Som vanligt.

, ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.