Äntligen värme


Är så lycklig över att solen äntligen är här och värmer upp våra frusna själar. Firade med en bit pizza till lunch som jag hade tänkt att fota men var tydligen för hungrig för den försvann innan jag kom på att jag glömt fota. Jag är uppenbarligen ingen proffsbloggare :))))

Jag har inte heller något intressant bloggliv just nu, mkt är ganska segt. Men (nu säger jag precis som alla bloggare), jag har sååå mycket roligt på gång. Roligheter som är hemliga just nu men snart så!

I helgen var jag och R helt barnfria och helt rastlösa så vi åkte till djurgården för att fika på Rosendals trädgård tillsammans med sjukt många andra som bestämt sig för samma sak. Vi blev förpassade till uteserveringen och i helgen var det inte lika varmt som det är nu. Vi åt fort. Och R matade fåglarna så de blir ännu jobbigare kring folks fikastund i sommar.

Nu är det ju påsk så jag och Zoe (mitt äldsta barn) gick ut i skogen här i förorten för att plocka lite fallna grenar till påskriset. Kul att de kunde få göra en sista nytta som gren innan de gör nytta som jord så småningom. Återbruk? Haha.

Vi avslutar med två matbilder på goda grejs jag ätit:

Den översta är huevos rancheros, en mumsig mexikansk frukosträtt. Den nedersta ska bli en smoothie. Älskar att kunna köpa frusen passionsfrukt.

Nu ska jag och barnen (som har påsklov) gå och fixa iordning en liten loppis vi ska ha på fredag. Vi ses förhoppningsvis mkt snart!

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.