Saker jag tänk på


– JOMO tar över FOMO. Joy of Missing Out istället för Fear of Missing Out låter ganska skönt va? Får lite längt i kroppen när jag tänker på det. Är inte riktigt där än men vill tro att jag är påväg. Vilket leder till nästa tanke.

– Som är: tänk som ett kafe fast hemma. Svindyrt att gå på kafe jämt ju så tänker att jag ska skapa den miljön hemma. Fota av menyer eller googla när jag är sugen och så skapar jag något liknande. Sen ber jag barnen duka av och fråga om det smakade gott. Eller kanske inte det sista haha.

– ”Vi vill följa influensers som kan skapa, inte bara sälja.” Läste jag hos Julia mitt i prick häromdagen och sen dess har den meningen smakat bra i munnen. Får panik av allt sälj i sociala medier.

– Kommer det bli sommar? Jag räkna balkongdagarna på ena handen. Har sånt längt i kroppen av att sitta utomhus och värma mig. Min kropp behöver värme och frihet. Värme ger mig frihet.

– Hur fan ska hösten bli? Här går tankarna snabbt. Som egen företagare är oron över ekonomi och jobb ständigt där. Kommer det någonsin kännas lugnt? Men ändå så värt. Min psyke har ett helt annat lugn nu, trots stressen över att få det att gå ihop.

– Hur blir det nu efter valet? Så intensiv period och sen tomt. Folk fortsätter vardagslunket som att inget hänt. Men det kanske är så de flesta måste göra för att orka?

– Förorten i fokus. Har haft en liten känsla av en längt efter livet utanför Stockholms innerstad. Det som vi allra flesta lever. Tror folk börjar bli trötta på folk stöpta i samma form om vill se annat. Blev så glad när jag såg att Frida med kontot goda.grejer på Instagram inte bor på Södermalm utan i söderförort. Och att hon inte är megapiffad jämt utan alldeles vanlig precis som du och jag. Det är en sån oerhörd styrka som jag beundrar. Ett mod! Jag vill se fler som henne framöver.

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.