Publicerad den Lämna en kommentar

I helgen var det val

Vi har två barnlediga helger i månaden och trots att de är lika vanliga som barnhelger så känns de konstiga, kanske för att barnen jämt är här annars. Antagligen därför.

Varannan barnledig helg jobbar dessutom Ramón lördagar och då passar jag också på att jobba. Den här lördagen innebar det att skicka enorma mängder paket med min kärlek börjar aldrig med bråk tröja. Men mellan jobb och regn hann det ändå bli en mysig helg. Trots att jag vaknade på helt fel sida i går (söndags) och tänkte att det här kommer bli en skitdeppig dag.

Här kommer mobilbilder från de senaste dagarna!

Vi börjar redan onsdag kväll när det fortfarande var sommarvarmt och Zoes bästa plats var hängmattan på balkongen.
Torsdagen startade med familjefrukost! Jag mamma och min syrra försöker äta frulle varannan vecka. Alltid på Hey Market. Tyvärr avvek jag från min vanliga avocadomacka för att prova en frensh toast som inte alls va god. För mycket av allt och framförallt för söt.
Mamma hade med sig rabarber från hennes trädgård. Kände mig som en influenser och skämdes nästan när jag åkte hemåt haha.

På fredagen testade jag och Ramón äntligen burger bastards i Farsta. Megagott! Men veganska burgaren va så lik kött att jag tyckte det var otäckt att äta. Köttätaren tuggade dock gladeligen i sig och gav den betyget megagott.

Regnig söndagen spenderades inomhus, förutom ett snabbt besök till vallokalen för att rösta. På schemat inomhus stod koka rabarberkräm (asgott på havregrynsgröt), pickla rödlök och fixa mumsig mat.
Så här blev rabarberkrämen!
Och mumsiga maten bestod av wraps med curry- och mangosås, tomat, sallad, picklad rödlök och en blandning av marinerade champinjoner (santa Marias grönsaksmarinad), halloumi och potatis. Blev mkt gott!
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.