Tre bilder från mitt liv


En ska ligga med benen högt minst en gång per dag tycker Ramon men det händer kanske en gång per månad. Jag har sen tidigare problem med åderbråck, ska skriva ett helt inlägg om det en annan dag. Men även utan problem är det bra att ligga högt med spirorna!

Glasstund i hängmattan dagen innan skolavlutning! Inte så varmt som bilden ser ut att vara men ändå mysig. Dock vill jag gärna ha tillbaka värmen NU!

Vegansk mac n cheese är godare än den med ko även fast jag älskar koost. Men i detta fall älskar jag b-jäst mer. Och med ketshup på är det en sjukt god snabblagad rätt men inte är dem vacker. Jag använder det här receptet men byter ut lite av havremjölken till havregrädde pga mums.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.