Helgen


Herregud vad fort dagarna går just nu. Somrarna som egen företagare med två barn som är tillräckligt stora för att va hemma på sommarlovet medan jag jobbar är en utmaning. Tiden rusar iväg. Några veckors pusslande till sen ska jag ge mig lite halvledigt ett tag. Ledig på heltid kommer jag aldrig vara men det är okej för mig. Friheten i att va sin egen chef är helt klart värt det.

Men nu ska vi prata om helgen istället! I går vaknade jag av en halvtokig grej som la en liten lätt dimma över dagarna. Berättar mer om det en annan gång. Men lyckades ändå hålla ångan uppe hyfsat bra och började på Gröna Lund. Stora barn betyder att vi vuxna får roa oss själva, eftersom ingen av oss älskar att åka karuseller längre blev det alldeles för mycket pengar till diverse spel. Jag brukar va asbra på spel men var helt ur gängorna och vann ingenting. Besvikelsen!

Varken barnen, jag eller min syrra fastnade på någon bild. Men det gjorde min syrras man och Ramón. Tur att någon gjorde det.

I dag, söndag, har vi pysslat hemma. Jag har påbörjat en rabarbersaft och gjort en sjukt god sallad.

Nu sitter jag vid stranden och väntar på att barnen ska bada färdigt. I min ryggsäck ligger årets första färskpotatis och väntar på att få kokas och landa mjukt i magen. Sen ska jag landa lika mjukt i soffan, kolla serier och antagligen somna när det är som mest spännande.

, ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.