Foglossningshelvetet


Dagarna är helt okej, jag överlever att inte kunna gå speciellt mycket och att behöva byta ställning för att minska smärtan. Men nätterna. Fyfan va jobbiga de är. Vaknar ungefär en gång i timmen pga ont. Vänder mig om, sover en stund till och sen vaknar jag pga ont i den sidan också. Så håller det på hela natten tills jag inte står ut mer och går upp.

Men igår gick jag till sjukgymnasten för första gången och det gav mig lite hopp. Fick TENS, akupunktur, massage och massa tips på hur jag ska och inte ska röra mig. Hon sa att vi kommer kunna minska smärtan och det känns sjukt hoppfullt. För orkar inte att inte sova de sista veckorna av graviditeten.

En annan sak jag gjorde igår var att låta Ramón prova lakrits för vet inte vilken gång i ordningen. Tycker han ska lära sig att gilla mitt favoritgodis hahaha. Så här såg det ut:

Inte så lyckat med andra ord. Men skam den som ger sig!

Jag var varit vaken sen 06 så en kan säga att jag maxar helgens timmar haha. Hoppas jag ej maxar denna graviditet med att gå över tiden. Men borde inte pga både Zoe och Lily är födda innan beräknat datum. Håll tummarna.

Även om det är långt kvar hehe.

, ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.