Har sovit så jävla gott


Jag svär ganska mycket men när jag skriver svärord känns de mycket hårdare och inte alls som mig. Men rubriken får stå kvar som den är för sov den bästa natten på månader. Akupunkturen har räddat mig, vaknat inte en gång i timmen pga ont längre. Peppar, peppar. Hoppas det håller i sig.

Har fått tillbaka lite energi, känns fantastiskt och vältajmat. Har nämligen mer jobb än vanligt just nu, därav min frånvaro här. Vill dessutom hinna fixa klart massa hemma tills bebis kommer. Hehe. Klassiker. Kommer aldrig känna mig klar. Men vissa saker känns viktiga. Som att Zoe och Lily ska få nya sängar, de ska ju bli storasyrror nu och då åker de gamla utdragssängarna ut.

Bebisen ska få säng också, igår trängdes vi på Ikea med 7 miljoner andra stockholmare. Sen bestämde sig Ramón för att ta sängen på bussen hem. I ösregn. Gick ändå över förväntan. Och han var mkt glad. De andra sängarna har jag förhoppningsvis hittat på Blocket idag. Så sjukt krångligt att shoppa på blocket ibland. Eller inte krångligt, men det tar tid.

Innan Ikea åt vi engelsk frukost ish. Fast vegoversion. Var mkt gott! Men så svårt att få plats med mat i magen nu när bebis tar så mkt plats. Får äta långsamt och länge.

Avslutar med en hissbild från i häromdagen när det var sol. Trevlig söndag!

, ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.