Livet börjar bli ”normalt”


Herregud va länge en är gravid! Skulle nämligen vilka påstå att graviditeten fortsätter i dryga tre månader efter förlossningen. Samtidigt som bebisen anpassar sig till livet utanför magen. En extremt intensiv period.

Men nu jävlar börjar jag se ljuset. Läste någonstans att det är nu det börjar kännas som en är bästa kompis med bebisen, att vi har lärt känna varandra så pass att det känns lugnt att gå ut och ta en fika. Exakt så känns det. Har inte alls varit sugen på att vara ute på lokal, men nu är jag trygg med det. Senast idag åt jag och Ramón på restaurang medan stora barnen hängde med mormor. Och det är väl tur att jag börjar känna så, för nästa vecka bär det iväg på en liten föreläsningsturné.

Sen blir det fokus på utställningen jag ska ha i Ljusdal och däremellan kanske vi startar ett till litet familjeföretag. Vågar inte säga vad det ska bli än för vi vet ju inte helt säkert men älskar om vi lyckas ro hem det!

Innan vi säger godnatt bjuder jag på de senaste bilderna från mobilen!

Han lekte skräckfilm med barnen och deras kusiner
Amma, amma, amma
Efter helgfrukost
,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.