Några bilder och tankar från senaste tiden


Allt känns skitbra. Trivs fantastiskt bra i vår nya lägenhet och jag har skaffat en superfin lokal till mitt företag i samma hus vi bor i. Där ska jag bland annat ha ett litet screentryckeri. En dröm! Men mitt i allt, förutom Corona så fick jag någon slags allergireaktion som tagit all kraft och energi. Så himla tråkigt eftersom jag är så sjukt pepp på livet just nu.

Mitt ansikte fullt av nässelutslag 🙁

Så nu ska jag försöka ta det lugnt eftersom jag inte kommer bli frisk av att stressa runt, utan snarare kommer förvärra allergin. Det är inte lätt. För älskar att ha massor att göra. Speciellt nu när det står roligheter och knackar på dörren. Tur jag har en bebis som hjälper till att ta det lugnt när hon ammar. Försöker djupandas och njuta av att livet i den takt min kropp vill att vi ska köra. För allt har sin tid och jag kommer hinna göra allt jag vill.

Vi avslutar med bildregn på gullig bebi:

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.