Sommarlov


Det känns som att det är lika mysigt som jobbigt med sommarlov. Men det blir lite lättare för varje år eftersom barnen är mer självgående. Ja inte minsta såklart men omhändertagandet av henne pågår ju dygnet runt sommarlov eller inte. Och jävlar vad hon håller låda. Eller, hon är en lugn och nöjd bebis som skrattar åt allt dock är hon inne i en vakna varannan timme och vill amma period. Älskar inte det men är nöjd att hon somnar om direkt när hon ätit.

Tillbaka till de stora barnen som i år har den stora lyckan att ha kusinerna i närheten vilket innebär ungefär 1000 gånger mindre uttråkade barn. I går gjorde de smycken av lera hela dagen och idag påbörjades projekt skejta.

Vi vuxna pusslar på så gott vi kan. Jag jobbar som tusan eftersom corona satte stopp på en hel del inkomster. Går upp innan alla andra på morgonen och kör så mkt jag hinner och orkar om dagarna. Längtar efter helg och några dagars ledighet om en vecka eller två.

Men innan helg ska jag sätta mig i vår rosa sammetssoffa, titta på Netflix och äta Ahlgrens elbilar. En ny favorit som resten av familjen hatar. Perfekt.

Eller just ja, måste först berätta om mitt nya projekt: en tant i veckan. Det går helt enkelt ut på att jag ska måla och sätta upp en tant på stan varje vecka. Hittills har jag gjort två, de ser ut såhär:

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.