Ligger i sängen och tänker på gårdagen och framtiden


Som rubriken avslöjar så har jag inte gött upp ur sängen än. Tänkte skriva att det är okej eftersom jag jobbade hela dagen igår men det hade varit okej ändå.

Igår var jag och Zoe på Trädgården i Stockholm och hade bord på en liten marknad. Det var supermysigt häng i ett otroligt sommarstockholm!

Hon har blivit så stor! 12 bast och just nu ashärlig att hänga med. I går va hon bästa medhjälparen.

Dagen efter events brukar jag alltid vara trött. Är en ganska så introvert person och det krävs mkt för att agera extrovert. Jag lider inte alls av det men lärt mig att jag behöver ladda upp ny energi efter.

Så nu ligger jag här i sängen sen 1,5 timme. Sa hejdå till Zoe vid 07 när hon drog till skolan sen kunde jag inte somna om. Bredvid mig ligger Ramón och sover skitgott. Är avis. Jag börjar bli hungrig men tänker ligga kvar en stund till och tänka på vad jag vill i framtiden. Vill kanske göra en större förändring som Ramón också är pepp på. Är så glad över det, att vi tycker och vill samma. Men det är också läskigt eftersom allt blir så verkligt då. Så nu suger jag åt mig alla poddar, bloggar och artiklar om folk som vågat. Ser mig själv som modigare än de flesta men hur långt modet sträcker sig återstår att se.

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.